Moja Spletna Trgovina www.mojaspletnatrgovina.com
Moja spletna trgovina - www.mojaspletnatrgovina.com

telefon: 059208333
E-pošta:
prodaja@mojaspletnatrgovina.com

Spletna trgovina - Spletni nakupi - Moja Spletna  Trgovina
Pogoji poslovanja | Plačilni pogojiO podjetju | FAQ
Dostava | Garancija | Vračanje blaga

V naši spletni trgovini imamo sedaj navoljo tudi Sony LCD TV

GSM hišni alarm

Apple MacBook Pro poganja tudi Windows
Se še vedno oklepate vašega starega PC računalnika za poganjanje aplikacij, ki delujejo le na Windows operacijskem sistemu? Z aplikacijo Boot Camp lahko namestite in poganjate Windows XP ali Vista operacijski sistem na vašem Intel Aplle Mac računalniku. S pomočjo aplikacije Boot Camp je vaš Apple Mac edini računalnik, ki ga boste potrebovali.

Šolske potrebščine - šolske torbe - šolski narbtniki - šolske torbe za 1 razdred osnovne šole -

Nov način do uspešnejšega podjetja
Sistem Microsoft Office 2007 je popoln nabor namizne in strežniške programske opreme, s katero bosta vaš način poslovanja in način poslovanja vaših zaposlenih učinkovitejša. Microsoft Office 2007 ponuja nove zmožnosti, ki povečajo osebno storilnost, poenostavijo skupinsko delo, izboljšajo postopke in upravljanje vsebine v podjetju ter izboljšajo kakovost vpogleda v poslovanje v celotnem podjetju.
S sistemom Microsoft Office 2007 lahko:
- Povečate storilnost posameznika in maksimirate osebni vpliv na poslovne rezultate.
- Poenostavite skupno delo ne glede na čas ali kraj.
- Izboljšate vsakdanje poslovne postopke in upravljanje vsebine v podjetju.
- Razširite vpogled v poslovanje podjetja in izboljšate njegovo kakovost.

Nov način do uspešnejšega podjetja
Sistem Microsoft Office 2007 je popoln nabor namizne in strežniške programske opreme, s katero bosta vaš način poslovanja in način poslovanja vaših zaposlenih učinkovitejša. Microsoft Office 2007 ponuja nove zmožnosti, ki povečajo osebno storilnost, poenostavijo skupinsko delo, izboljšajo postopke in upravljanje vsebine v podjetju ter izboljšajo kakovost vpogleda v poslovanje v celotnem podjetju.
S sistemom Microsoft Office 2007 lahko:
- Povečate storilnost posameznika in maksimirate osebni vpliv na poslovne rezultate.
- Poenostavite skupno delo ne glede na čas ali kraj.
- Izboljšate vsakdanje poslovne postopke in upravljanje vsebine v podjetju.
- Razširite vpogled v poslovanje podjetja in izboljšate njegovo kakovost.

test siemens 2

test vstopnega bloka

                                                                     
Test

If it's on iTunes, it's on TV. Introducing Apple TV. The all-new AirPort Extreme. Extreme performance. Extreme possibilities. Which Mac are you?

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine ideo.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene  Pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani ideo.si izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine Ideo.si. Ideo Plus d.o.o. si  pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani ideo.si kadarkoli. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si redno ogledujete Pogoje poslovanja.

Ideo.si je spletna trgovina, ki jo upravlja podjetje IDEO PLUS, d.o.o., ponudnik storitev e-poslovanja, v nadaljevanju ponudnik. Ob izvršenem nakupu, oziroma pravilno izpolnjenem obrazcu za naročanje blaga, vsak obiskovalec spletne trgovine ideo.si postane hkrati tudi uporabnik oziroma kupec.
Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje ideo.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.


Dostopnost informacij (povzetek zakonodaje)
Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:
a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)
b) kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon)
c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami)
d) dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletni strani naj bi bil dostopen v razumljivem roku)
e) pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave)
f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in stroške prevoza
g) način plačila in dostave
h) časovno veljavnost ponudbe
i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka
j) pojasnjen mora biti postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci  

Ponudba artiklov
Zaradi narave poslovanja preko interneta se ponudba ideo.si ažurira in spreminja pogosto in hitro. Cene so predstavljene kot Redne cene in Vaše cene. Redne cene so ponavadi priporočene prodajne cene proizvajalca ali uvoznika ali cene, ki jih sam oblikuje ponudnik. Vaša cena je cena, ki velja za nakup preko interneta v primeru takojšnjega 100% plačila z gotovino. (preko ponudbe ali po povzetju)

Načini plačila
V spletni trgovini ideo.si ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
- z gotovino ob prevzemu (velja Vaša cena)
- z nakazilom na račun (po ponudbi / predračunu) (velja Vaša cena)
Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in obvestilom kupcu, kako odstopiti od nakupa in izdelke vrniti, če je to potrebno in mogoče.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika. En izvod te pogodbe se pošlje kupcu preko elektronske pošte, po izvedenem uspešnem naročilu.

Cene
Vse cene v spletni trgovini Ideo.si so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.
V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil.
Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Postopek nakupa
1. Naročilo in oddaja naročila Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti ali telefonu, da je naročilo sprejeto v čakalno vrsto. Na tej stopnji ima kupec v roku ene ure možnost preklicati naročilo preko elektronske pošte ali telefona). Pogodbo oziroma naročilo lahko sklenete po telefonu, elektronski pošti ali internetu preko spletne trgovine. Popravke ali dodatke k naročilu nam lahko pošljete po elektronski pošti ali telefonu.

2. Naročilo potrjeno
Po preteku dveh ur od sprejema naročila v čakalno vrsto, vendar največ v 72urah, ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik si pridržuje pravico, da po potrebi pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

3. Blago odposlano
Ponudnik v obljubljenem roku blago zapakira ter odpošlje

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga
Kupcu pripada pravica, da v tridesetih (30) dneh vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 15-ih dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-mail info@ideo.si, blago pa vrniti v nadaljnjih 15 dneh. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa in vsa dokumentacija, ki izdelku pripada. Ponudnik vrne celotno kupnino najkasneje v roku 15 dni od prejetja vrnjenega blaga. Ponudnik ni dolžan sprejeti odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

Garancija
Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.
Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

Dostava
Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času.

Varnost in pravica do zasebnosti
Skrbno varujemo vaše podatke pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom ali razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Podatki so shranjeni v strežnikih, zaščitenih s geslom in z omejenim dostopom. Spletna trgovina ideo.si dobro skrbi za varnost vaših osebnih podatkov in spoštuje vaše izbire za njihovo nameravano rabo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi. Izbiro članstva v naši elisti omogočamo v obrazcu za naročanje blaga v spletni košarici ter na vstopni strani spletne trgovine ideo.si

Komunikacija
Z uporabnikom sme ponudnik stopiti v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.
Reklamna elektronska sporočila morajo vsebovati naslednje sestavine:
-jasno in nedvoumno morajo biti označena kot reklamna sporočila
-pošiljatelj mora biti jasno razviden
-različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, morajo biti označene kot takšne. Prav tako morajo biti jasno določeni pogoji udeležbe v njih.
-željo uporabnika, da ne prejemajo reklamnih sporočil, je potrebno spoštovati


Odveza odgovornosti
Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.


Pritožbe in spori
-Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov.
-Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Postopek za oddajo pritožb je na voljo na spletnih straneh, enostaven za uporabo in zaupen.
-Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka.
-Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.


Pravno obvestilo
Spletna trgovina Ideo.si in vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati  ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.


Podatki o upravljalcu se nahajajo na povezavi O podjetju.

Za dobavljivost pokličite.
V košarico
V košarico

To je test vstop sredina gor

Zakaj boste vzljubili Apple Mac?
1. Enostavno deluje.
Koliko časa ste zaradi težav preživeli pred vašim PC računalnikom? Predstavljajte si računalnik katerega so zasnovali ljudje, ki sovražijo zapravljati čas tako. Kjer vsa strojna in programska oprema povezana skupaj deluje odlično.  Kupite Apple Mac in dobite vaše življenje nazaj.

2. Izdelate lahko neverjetne mojstrovine.
Vsak Apple Mac dobite z iLife ’06, zbirko aplikacij, ki pretvori vaše slike, glasbo in filme v raznovrstne projekte. Ustvarite visokokakovostne spletne strani, albume s slikami, DVDje, glasbo, diaprojekcije, glasbene CDje, koledarje, kartice, podcaste, glasbene filme, dokumentarne filme in  še več.

3. Oblika, ki pritegne pogled.
Mac računalnika ne boste želeli skriti v kotiček vaše jedilnice. Želeli ga boste v središču vašega življenja. Stil podjetja Apple je opazen v vsaki podrobnosti. Od zunanje oblike pa do čudovite Mac OS X grafike.

4. 114,000 Virusov? Ne na Macu.
Mac OS X je bil zasnovan z varnostjo v mislih.  Operacijski sistem Windows ni bil razvit tako, da bi vzdržal nasilne napade, ki jih vsak dan trpi. Mac ponuja vgrajen požarni zid in ne oglašuje svojega obstoja na internetu.

5. OS prihodnosti, danes.
Ker Apple Mac OS X razvijalci niso zaposleni s poplavo virusov, imajo čas za izdelavo neverjetnih novih tehnologij. Na primer; Dashboard widget, mini-aplikacija, ki ponuja svet podatkov le tipko stran. Ali pa vgrajen RSS bralnik novic.

6. Najnovejši Intelovi čipi.
Intel Core Duo procesorji vas popeljejo do samega roba zmogljivosti. Mac z Intel čipom je tako hiter, da preseneti celo dolgoletne Windows uporabnike, ki znova in znova poganjajo teste zmogljivosti. Rezultati? Hitro. Hitro. Da, še bolj hitro.

7. Takojšnji video pogovori.
Nastavitev za video pogovor z ljudmi čez cesto - ali na drugi strani sveta - bi morala biti tako preprosta kot pogovor po telefonu. Na Mac računalniku ste le klik oddaljeni od štirismernega video pogovora v celozaslonskem oknu z neverjetno bistrostjo slike in s posebnimi učinki.

8. Več zabave s slikami.
Na računalniku Apple Mac ne potrebujete dodatnih aplikacij za ustvarjanje albumov s slikami. Ni vam potrebno zapustiti vaše aplikacije za delo s slikami, da bi obiskali ločene strani in čakali obrazce, da se prenesejo. Vse kar potrebujete je fotoaparat in Mac.

9. Spletne strani z enim klikom.
Koliko časa potrebujete za objavo slike ali filma na vaš blog preko PC računalnika? Na Macu lahko posnamete sliko ali film z vgrajeno kamero, nato pa ju objavite na splet le z nekaj kliki. Najtežji del pride, ko se morate spomniti kaj bi sporočili v svet.

10. Čudoviti podcasti.
Želite kaj sporočiti svetu? Sporočite preko Podcasta. Mac vam omogoča preprosto izdelavo profesionalnih podcastov z naslovnicami albumov. Dodajte zvočne učinke in uporabite vgrajenega radijskega tehnika, da bi dosegli popolnost. Tako lahko postanete radijska zvezda v nekaj sekundah.

11. Rock star tunemaking.
Glasbeniki dobijo vsa dekleta. Mac ima programsko opremo, ki vas spremeni v glasbenika vaših sanj. Izbirajte med stotinami glasbil za stvaritev lastnih skladb. Postanite dovolj dobri in morda boste nekdaj zapisani v iTunes Store.

12. Hollywoodski filmi.
Priklopite vašo DV kamero in spremenite vaše filme v uspešnice. Dodajte grafiko, napise in zvočne učinke v nekaj minutah. Nato pa uporabite vaš Mac in zapišite na DVD ali pa film objavite na vaši spletni strani.

13. Brez iskanja gonilnikov.
Le priklopite vaše naprave. Mac vsebuje USB gonilnike za diskovne pomnilnike, digitalne kamere, vhodne naprave, iPod in ostalo. Prepozna lahko Bluetooth mobilne telefone in slušalke, tako kot tudi FireWire kamere. Brez ponovnega zagona.

14. Neverjeten od prvega dne.
Res je, da imajo nekateri računalniki priloženo programsko opremo, a ko enkrat začnete uporabljati to opremo boste ugotovili, da je omejena po eni ali po drugi strani. Programska oprema na vašem Apple Mac računalniku, pa je sprejeta kot najboljša v svojem razredu.

Povezava na proizvajalca: www.apple.si

Za dobavljivost pokličite.
V košarico
V košarico


Št. izdelkov: 0
Znesek: 0 €

Poglejte v košarico
NOVO - Sony LCD TV

V naši spletni trgovini imamo sedaj navoljo tudi Sony LCD TV

Facebook

 <div class="fb-like" data-href="http://www.mst.si" data-send="true" data-layout="button_count" data-width="180" data-show-faces="true"></div>

Iskalne besede

leseni idelki, ribničan, ribnica, suha roba, leseni krožniki, lesene sklede, lesede deske, lesen pribor, deža, možnar, lesene igrače, domača obrt, slovenski spominki, slovenski izdelki, suha roba, lesen izdelek, lesen krožnik, lesena skleda, lesena deska

Iskalne besede

leseni idelki, ribničan, ribnica, suha roba, leseni krožniki, lesene sklede, lesede deske, lesen pribor, deža, možnar, lesene igrače, domača obrt, slovenski spominki, slovenski izdelki, suha roba, lesen izdelek, lesen krožnik, lesena skleda, lesena deska

Iskalne besede 2

nagrobne sveče, sveče iz stekla, parafinski vložek, sveče v teklu, sveča, nagrobna sveča, 1 november, dan mrtvih, sveča iz stekla, parafinski vložki, tekoči vosek

Iskalne besede 2

nagrobne sveče, sveče iz stekla, parafinski vložek, sveče v teklu, sveča, nagrobna sveča, 1 november, dan mrtvih, sveča iz stekla, parafinski vložki, tekoči vosek

Velikostne številke
Naša spletna trgovina ponuja:

- Lenovo prenosnik
    [prenosni računalnik]

- HP Compaq prenosnik
    [prenosni računalnik]

- Acer prenosnik
    [prenosni računalnik]

- Apple prenosnik
    [prenosni računalnik]

- Intel VBI prenosnik
    [prenosni računalnik]

- Lenovo računalnik
    [osebni računalnik]

- HP Compaq računalnik
    [osebni računalnik]

- Apple računalnik
    [osebni računalnik]

- Microsoft Vista
- Microsoft Office

Microsoft akcija

Prenosnik Lenovo

Prenosnik Lenovo

Desno

Desno

Pogoji poslovanja | Plačilni pogojiO podjetju | FAQ |Dostava | Garancija | Vračanje blaga

Vse cene vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Na spletni tgrovini MojaSpletnaTrgovina si zelo prizadevamo objavljati samo preverjene in pravilne podatke; če na naši strani odkriješ neresnične oziroma neustrezne informacije, nam to prosimo sporoči na prodaja@mojaspletnatrovina.com Slike so lahko samo simbolične in ne odsevajo vedno dejanskega stanja, za kar na odgovarja spletna trgovina
Spletna trgovina www.MojaSpletnaTrgovina.com, www.MojaSpletnaTrgovina.si, www.MojaSpletnaTrgovina.net, www.MojaSpletnaTrgovina.eu, www.mst.si


Izmenjava povezav


Izmenjava povezav


4secnet.com - vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani www.strani.com
4secnet.com in krofek.net - vse pravice pridržane. Spletno gostovanje: krofekhost.com Izdelava spletne trgovine: www.strani.com